Δυστυχώς, δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για {{term}}. Δοκιμάστε ξανά.
Τα μέτρα της Regus για τον COVID-19

Ένας παγκόσμιος προμηθευτής, μία ολοκληρωμένη λύση

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με τη βοήθεια μιας εταιρείας που αναπτύσσεται συνεχώς. Τα τελευταία δύο χρόνια, οι υπηρεσίες αποκατάστασης χώρου εργασίας της Regus αυξήθηκαν πάνω από 100% ανά έτος.

Προσφέρουμε εγγυημένη προμήθεια 10% or 15% επί της συνολικής αξίας του συμβολαίου, άμεση πληρωμή, η οποία εξοφλείται προκαταβολικά, καθώς και πρόσβαση σε πολύτιμες αναλυτικές πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με την επιχειρηματική συνέχεια.

Γίνετε μέρος μιας δυναμικής λύσης για παγκόσμια κάλυψη αποκατάστασης, που δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσουν τη λειτουργία τους έπειτα από καταστροφή σε σχεδόν οποιαδήποτε πόλη του κόσμου, μέσω ενός μόνο προμηθευτή.

Επικοινωνήστε με την ομάδα αποκατάστασης χώρου εργασίας

Μικρό γραφείο αποκατάστασης χώρου εργασίας

Βοηθήστε τους πελάτες σας να αποκαταστήσουν ταχύτερα τη λειτουργία της επιχείρησής τους μετά από καταστροφή

Διαθέτουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο χώρων εργασίας που θα διευκολύνει τους πελάτες σας να εξασφαλίσουν ομαλή επιχειρηματική συνέχεια.

Εγγυημένος χώρος εργασίας

Το παγκόσμιο δίκτυό μας εγγυάται την εκτέλεση του σχεδίου επιχειρηματικής συνέχειας που διαθέτουν οι πελάτες σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή κρίσης, χωρίς να περιμένετε στην ουρά ή να πληρώνετε συνδρομή που υπερκαλύπτει τις ανάγκες σας.

Παγκόσμια λύση για άμεση χρήση

Οι εγκαταστάσεις γραφείου είναι εξοπλισμένες και έτοιμες για χρήση, ενώ περιλαμβάνουν επαγγελματικού επιπέδου υπηρεσίες internet και τηλεφωνίας, υπάλληλο υποδοχής, εξοπλισμό κουζίνας και υπηρεσίες καθαριότητας.

Εύκολη διαχείριση

Δεν είναι ανάγκη να έχετε πολλούς προμηθευτές – σας αρκεί μία παγκόσμια εταιρεία παροχής υπηρεσιών με μία απλή πολιτική εγγραφής και εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη 24/7, χωρίς κόστος εγκατάστασης ή επένδυση κεφαλαίου.

Επικοινωνήστε με την ομάδα αποκατάστασης χώρου εργασίας

Γίνετε μέλος της παγκόσμιας κοινότητάς μας

Γνωρίζουμε τον κλάδο καλύτερα από όλους.

Έχουμε ετοιμάσει εκδηλώσεις ειδικά για να μοιραστούμε μαζί σας όσα έχουμε μάθει, ώστε να έχετε πρόσβαση σε πολύτιμες αναλυτικές πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με την επιχειρηματική συνέχεια.

Χρησιμοποιήστε τις εγκαταστάσεις μας για την από κοινού οργάνωση εκδηλώσεων σχετικά με την επιχειρηματική συνέχεια και την αποκατάσταση μετά από καταστροφή.

Ενισχύστε το χαρτοφυλάκιό σας και απολαύστε τα πλεονεκτήματα του δικτύου της Regus.

Αξιοποιήστε τους πελάτες που έχετε με τη βοήθεια περιεχομένου υψηλού επιπέδου, όπως λευκές βίβλοι, έρευνες και μελέτες περιπτώσεων.

Επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για να εγγραφείτε ως συνεργάτης δικτύου.Δημιουργία λογαριασμού